Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Tintasugaras jelölő

A tintasugaras jelölő gépek olyan eszközök, amelyek segítségével az anyagokra vagy termékekre különböző információk, mint például vonalkódok, dátumok, szövegek vagy logók nyomtathatók. Egyik típusuk a CIJ, vagyis a Continuous Inkjet, vagyis folyamatos tintasugaras nyomtató.


Az F500 CIJ nyomtató a FamJet gyártmánya, amely a kis és közepes méretű vállalkozások számára kínál megfizethető megoldást. Kompakt méretei ellenére nagy sebességgel tud nyomtatni, akár 1500 karakter/másodperc sebességgel. Rugalmas alkalmazásainak köszönhetően a nyomtató alkalmas különféle ipari feladatokhoz, például a csomagolástechnikához, az élelmiszeriparhoz és az elektronikai iparhoz. A KGK CCS300L CIJ nyomtató a KGK cég által készített, magas minőségű, megbízható eszköz. Az ellenőrzött nyomtatási folyamat biztosítja a magas minőséget és a stabil működést. A CCS300L tökéletes megoldást nyújt a különböző felhasználási területeken, például a kozmetikai, élelmiszeripari és elektronikai iparban. A KGK CCS3000D CIJ nyomtató a KGK legfejlettebb nyomtatója, amely a folyamatos tintasugaras nyomtatási technológiát használja. A CCS3000D lehetővé teszi a magas minőségű, precíz nyomtatást magas sebességgel. A berendezés nagy felbontású kijelzővel, könnyen használható kezelőfelülettel és számos intelligens funkcióval rendelkezik, amelyek könnyítik a nyomtatási folyamatot és javítják a termelékenységet. A CCS3000D ideális megoldás a nagy vállalatok, például az autóipar, a kozmetikai, az élelmiszeripari és az elektronikai ipar számára.

Gyakran Ismételt KérdésekA tintasugaras jelölő gépek arra szolgálnak, hogy különböző információkat nyomtassanak anyagokra vagy termékekre, például vonalkódokat, dátumokat, szövegeket vagy logókat. Ezeket a gépeket számos iparágban használják, beleértve a csomagolástechnikát, élelmiszeripart és elektronikai ipart is.

 

A FamJet F500 CIJ nyomtató egy megfizethető megoldást kínál kis és közepes méretű vállalkozások számára. Kompakt mérete ellenére nagy sebességgel képes nyomtatni, akár 200 méter / perc sebességgel. Rugalmasan alkalmazható különböző ipari feladatokhoz, például a csomagolástechnikához, élelmiszeriparhoz és elektronikai iparhoz.

 

A KGK CCS300L CIJ nyomtató magas minőségű és megbízható eszköz. Az ellenőrzött nyomtatási folyamat biztosítja a magas minőséget és a stabil működést. A CCS300L tökéletes megoldást nyújt különböző felhasználási területeken, például a kozmetikai, élelmiszeripari és elektronikai iparban.

 

A KGK CCS3000D CIJ nyomtató a KGK legfejlettebb nyomtatója, amely folyamatos tintasugaras nyomtatási technológiát alkalmaz. A CCS3000D magas minőségű, precíz nyomtatást tesz lehetővé, nagy sebességgel. A berendezés nagy felbontású kijelzővel, könnyen használható kezelőfelülettel és számos intelligens funkcióval rendelkezik, amelyek egyszerűsítik a nyomtatási folyamatot és javítják a termelékenységet. Ideális megoldás nagyvállalatok, például az autóipar, kozmetikai, élelmiszeripari és elektronikai ipar számára.

 

A tintasugaras jelölő gépek segítségével számos információt lehet a kívánt felületre nyomtatni, beleértve vonalkódokat, dátumokat, szövegeket és logókat. Ezek az információk segíthetnek az azonosításban, nyomon követésben, csomagolásazonosításban vagy termékjelölésben, és számos iparágban hasznosak lehetnek.