Mind a(z) 7 találat megjelenítve

Kellékanyagok

Akár csomagolástechnikai, dobozolási, csomagolási, raklapfóliázási, zsugorfóliázási, vagy jelöléstechnikai feladatról van szó, az Eco-Print-nél számtalan segédanyagot megtalál, hogy a gyártási folyamat ezen része is tökéletes legyen.

Festékszalagjainkat az automata címkézés, a címkenyomtatás, a fólianyomtatás területén is felhasználhatja, hiszen számos méretben, színben, anyagban elérhetők a kínálatunkban.

Az öntapadós címkéink szintén széles választékban vannak jelen az Eco-Print-nél, és természetesen segítünk kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő címkét attól függően, hogy milyen anyagot kíván megjelölni így.

A jelöléstechnikai kellékanyagok között a tinták, tintasugaras jelölők, tintapatronok és hígítók is széles választékban megtalálhatók az Eco-Print-nél színre, kiszerelésre, gyártóra bontva. Persze mi ebben is segítünk választani.

Kellékeink, kiegészítő termékeink között a csomagolástechnika tartozékai, a pántoló eszközök és szalagok is megtalálhatók nálunk acél és műanyag változatban is.

A csomagolás alapjait, a dobozokat is széles választékban kínáljuk papír és hullámkarton anyagokból, számos méretben.

Ragasztószalagjaink gépi és kézi változatban többféle anyagban, hosszban és szélességben elérhetők.

A raklapfóliázás, a csomagolás és bélelés terén is számos kellékanyagot megtalál nálunk, az Eco-Print-nél. Kínálatunkban kézi és gépi sztreccsfólia, zsugorfólia, légpárnás fólia, tasak és szatyor is megtalálható széles választékban.

Automata címkéző

Festékszalagok

Automata címkéző

Öntapadós címkék

Kellékanyagok

Tinták és higítók

Kellékanyagok

Pántszalagok

Csomagolástechnika

Kartondobozok

Doboz felállító / záró gép

Ragasztószalagok