Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Zsugorfóliázó gép

A zsugorfóliázó gépek hatékony megoldást kínálnak az áruk csomagolására és védelmére. Az oldalunkon három különböző gépet mutatunk be: a Pratika 55 Smart, a Replay 55 EVO és az MS 70 L.

Csomagolástechnika

Pratika 55 Smart

Csomagolástechnika

Replay 55 EVO

Csomagolástechnika

MS 70 L


A Pratika 55 Smart egy könnyen használható, automata zsugorfóliázó gép, amely alkalmas kisebb és közepes méretű termékek csomagolására. A gép gyorsan és hatékonyan dolgozik, és az áruk tökéletesen csomagolva kerülnek ki belőle. A Replay 55 EVO egy nagyobb méretű, automata zsugorfóliázó gép, amely alkalmas nagyobb termékek csomagolására. A gép nagyobb teljesítményű, mint a Pratika 55 Smart, és számos előre beállított programmal rendelkezik a különböző csomagolási igényekhez. Az MS 70 L egy manuális zsugorfóliázó gép, amelyet kisebb üzletek és vállalkozások számára ajánlunk. A gép könnyen kezelhető, és széles körű alkalmazási területekkel rendelkezik, beleértve az élelmiszeripart is. Minden gépünk megbízható, hatékony és kiváló minőségű, amely biztosítja a termékek védelmét és megjelenését. Az oldalunkon további információkat és termékleírásokat találhat a különböző zsugorfóliázó gépekről, hogy segítsünk Önnek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást az igényeihez.

Gyakran Ismételt KérdésekA Pratika 55 Smart zsugorfóliázó gép kisebb és közepes méretű termékek csomagolására ajánlott.

 

A Replay 55 EVO zsugorfóliázó gép nagyobb teljesítményt nyújt a nagyobb termékek csomagolásához. Rendelkezik előre beállított programokkal a különböző csomagolási igényekhez.

 

Az MS 70 L manuális zsugorfóliázó gép kisebb üzletek és vállalkozások számára ajánlott.

Zsugorfóliázó gépeink megbízhatóak, hatékonyak és kiváló minőségűek, biztosítva a termékek védelmét és igényes megjelenését.

 

Az oldalunkon található további információk és termékleírások segítenek megtalálni a legmegfelelőbb zsugorfóliázó gépet az Ön igényeihez, vagy nyugodtan keresse értékesítő kollegáinkat az elérhetőségeik bármelyikén.