Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Orbitális fóliázó gép

Orbitális fóliázó gépeink a csomagolástechnika új szintjét képviselik, hiszen a lehető leggazdaságosabb módon végzik feladatukat és egyszerűsítik a kezelő munkáját. ORM-A & ORM-S típusú szerkezetünk folyamatos és szalagos csomagoláshoz egyaránt kiváló.

Csomagolástechnika

Ear-Flap ORM-A & ORM-S

Csomagolástechnika

Ear-Flap ORM-FA

Csomagolástechnika

Ear-Flap ORM-FB

Csomagolástechnika

Ear-Flap ORM400-PR


Az orbitális sztreccs fóliázó gép forgó koronával dolgozik, és maximális védelmet nyújt számos termék teljes, vagy szakaszos becsomagolásához, hogy megvédje azt szállítás és tárolás közben a külső hatásoktól. Az ORM-A & ORM-S kiváló például bútorok, vagy különböző anyagú táblák és lemezek csomagolás általi védelmére. Félautomata és automata modell is elérhető az Eco-Print-nél, annak érdekében, hogy a borítás valóban védelmet nyújtson a fa, vagy alumínium anyagú termékekhez. ORM-A & ORM-S csomagolástecnika orbitális fóliázó gépeivel azokat a termékeket szolgálja, melyek védelmet, vagy rögzítést igényelnek. A félautomata modellnél a vágórendszer automatikusan működik, a csomagolás pedig egyszemélyes művelet, míg az automata modell motoros szalagokkal működik, fotocellái érzékelik a terméket, korona- és szállítási forgási sebesség variátorokkal felszerelt és a vágórendszere is automatikusan működik, így nem igényel munkatársat, egyedül is jól végzi feladatát. Az Eco-Print-nél forgalmazott csomagolástechnikai gép, az ORM-FB orbitális fóliázó gép egy olyan automata gép, mely a cellaire-fóliát a buborékfóliával is képes egyesíteni, az anyagkombináció pedig meg inkább biztosítja a becsomagolt anyag védelmét az olyan extra védelmet igénylő csomagok számára, melyek bútorokat, üvegeket, vagy egyéb sérülékeny termékeket tartalmaznak. A rendszer és a technológia megbízható és precíz működést biztosít, a tekercs cseréje gyorsan elvégezhető, így a gép leállási ideje minimálisra csökkenthető, így a munka sokkal eredményesebb.

Gyakran Ismételt KérdésekAz ORM-A & ORM-S orbitális fóliázó gépek kiválóan alkalmasak bútorok, különböző anyagú táblák és lemezek csomagolására is, amelyek védelmet igényelnek szállítás és tárolás közben.

 

A félautomata modellnél a vágórendszer automatikusan működik, és a csomagolás egy személy által végezhető el. Az automata modell motoros szalagokkal működik, fotocellái érzékelik a terméket, és a vágórendszer is automatikusan működik, így nem szükséges munkatárs jelenléte.

 

Az ORM-FB orbitális fóliázó gép egy automatikus gép, amely a cellaire-fóliát a buborékfóliával is kombinálhatja. Ez az anyagkombináció extra védelmet biztosít a becsomagolt anyag számára, különösen sérülékeny termékek, például bútorok, üvegek esetén.

 

Az ORM-FB gép megbízható és precíz működést biztosít. A tekercs cseréje gyorsan elvégezhető, minimalizálva a gép leállási idejét, így a munka hatékonyabbá válik.

 

Az ORM-FB gép ideális olyan csomagokhoz, amelyek bútorokat, üvegeket vagy más sérülékeny termékeket is tartalmaznak, ezáltal extra védelmet igényelnek. Az anyagkombináció révén magasabb szintű védelmet nyújt a csomagolt anyagnak a szállítás és tárolás során.