Mind a(z) 12 találat megjelenítve

Doboz felállító / záró gép

A doboz felállító és záró gépek fontos szerepet játszanak az iparban, segítve a termelés hatékonyságát és a termékek szállítását. A gépek különböző típusai közé tartozik többek között a BEM200, BEM300, Ear-Flap P15, Ear-Flap P15F (P15 + BEM100), Ear-Flap P25, Ear-Flap P35 és Ear-Flap P45 csomagológép.

Csomagolástechnika

Ear-Flap BEM 100

Doboz felállító / záró gép

Ear-Flap BEM200

Doboz felállító / záró gép

Ear-Flap BEM300

Csomagolástechnika

Ear-Flap BEM 400

Doboz felállító / záró gép

Ear-Flap P15

Csomagolástechnika

Ear-Flap P15 UD

Doboz felállító / záró gép

Ear-Flap P15F (P15 + Bem100)

Doboz felállító / záró gép

Ear-Flap P25

Doboz felállító / záró gép

Ear-Flap P35

Doboz felállító / záró gép

Ear-Flap P45

Csomagolástechnika

Kartondobozok

Doboz felállító / záró gép

Ragasztószalagok


A BEM200 és BEM300 doboz felállító gépek kiváló minőségű, megbízható berendezések, amelyek könnyedén kezelhetők. A gépek alkalmasak nagy mennyiségű dobozok felállítására és többféle dobozméretet is képesek kezelni. A BEM300 magasabb kapacitással rendelkezik, mint a BEM200. Az Ear-Flap P15 dobozfelállító és zárógép szintén kiváló minőségű, könnyen használható gép, amely alkalmas közepes méretű dobozok felállítására és zárására. Az Ear-Flap P15F egy továbbfejlesztett verziója az Ear-Flap P15-nek, amely tartalmazza a BEM100 doboz felállító funkcióját is. Az Ear-Flap P25, P35 és P45 doboz felállító és zárógépek nagyobb kapacitással rendelkeznek, mint az előző típusok, és alkalmasak nagyobb méretű dobozok kezelésére. Ezek a gépek sokoldalúak és könnyen beállíthatóak a különböző dobozméretekhez. Összességében a doboz felállító és záró gépek különböző típusai számos előnnyel járnak, ideértve a hatékonyság növelését, az idő és energia megtakarítását, valamint a munkafolyamatok javítását. Az ipari termelés során alkalmazott csomagológépek között a BEM200, BEM300, Ear-Flap P15, Ear-Flap P15F (P15 + BEM100), Ear-Flap P25, Ear-Flap P35 és Ear-Flap P45 csomagológépek olyan minőségi gépek, amelyek sokoldalúságuk és hatékonyságuk miatt fontos szerepet töltenek be.

Gyakran Ismételt KérdésekAz ORM-A & ORM-S orbitális fóliázó gépek kiválóan alkalmasak bútorok, különböző anyagú táblák és lemezek csomagolására is, amelyek védelmet igényelnek szállítás és tárolás közben.

 

A félautomata modellnél a vágórendszer automatikusan működik, és a csomagolás egy személy által végezhető el. Az automata modell motoros szalagokkal működik, fotocellái érzékelik a terméket, és a vágórendszer is automatikusan működik, így nem szükséges munkatárs jelenléte.

 

Az ORM-FB orbitális fóliázó gép egy automatikus gép, amely a cellaire-fóliát a buborékfóliával is kombinálhatja. Ez az anyagkombináció extra védelmet biztosít a becsomagolt anyag számára, különösen sérülékeny termékek, például bútorok, üvegek esetén.

 

Az ORM-FB gép megbízható és precíz működést biztosít. A tekercs cseréje gyorsan elvégezhető, minimalizálva a gép leállási idejét, így a munka hatékonyabbá válik.

 

Az ORM-FB gép ideális olyan csomagokhoz, amelyek bútorokat, üvegeket vagy más sérülékeny termékeket is tartalmaznak, ezáltal extra védelmet igényelnek. Az anyagkombináció révén magasabb szintű védelmet nyújt a csomagolt anyagnak a szállítás és tárolás során.