Greenstrech – streccsfólia 30 százalékban újrahasznosított alapanyagból

Greenstrech fólia

A streccsfólia – kézi és gépi – raklapfóliázó géphez is

A streccsfólia egy erős, rugalmas fólia, amit széles körben használnak rakományok rögzítésére és védelmére.

Két fő típusa van: kézi és gépi streccsfólia.

Kézi streccsfólia: a kézi fólia olyan fólia, amelyet kézi erővel kell megnyújtani, és körbetekerni a rakomány körül. Többnyire kisebb rakományokhoz és kisebb mennyiségű csomagoláshoz használják.

Gépi fólia: a gépi fólia olyan fólia, amelyet gép segítségével kell megnyújtani, és körbetekerni a rakomány körül. Nagyobb rakományokhoz és nagyobb mennyiségű csomagoláshoz használják.

Raklapfóliázó gépek: a raklapfóliázó gépek olyan gépek, amelyeket a gépi fólia felhordására és rögzítésére használnak. A gépek különböző méretűek és képességűek lehetnek, és több különböző funkciót kínálhatnak:

  • fólia előnyújtás
  • fólia automatikus vágása
  • fólia automatikus fékezése
  • fólia automatikus rögzítése

A raklapfóliázó gépek használata jelentősen felgyorsíthatja és hatékonyabbá teheti a rakatok csomagolását.

A streccsfólia kiválasztása

A streccsfólia kiválasztásakor több tényezőt érdemes figyelembe venni:

  • a csomagolandó rakomány mérete és súlya
  • a csomagolandó rakomány típusa
  • a csomagolás helyszíne
  • a csomagolás költségvetése

A kézi fólia jó választás lehet kisebb rakományokhoz és kisebb mennyiségű csomagoláshoz. A gépi fólia jobb választás nagyobb rakományokhoz és nagyobb mennyiségű csomagoláshoz.

Megfelelő géphez megfelelő fólia kell

Az ECO-Print szakértői szerint megfelelő géphez megfelelő fólia kell. Ennek típusa és mérete határozza meg, hogy a gép képes-e megfelelően működni.

A fólia típusa: a gépi fólia rugalmasabb és erősebb lehet, mint a kézi fólia, mert a gépi fóliát nagyobb erővel kell megnyújtani és rögzíteni, mint a kézi fóliát.

A fólia mérete: mind a kézi, mind a gépi fólia általában 500 mm szélességben, de különböző hosszúságban kerül kiszerelésre. A gépi fólia jóval nagyobb tekercs, mint a kézi.

A raklapfóliázó gép képességei: a gép képességei is meghatározzák, hogy milyen típusú fólia a megfelelő. Ha a gép nem képes megfelelően előnyújtani a fóliát, akkor a fólia nem lesz elég erős ahhoz, hogy biztonságosan rögzítse a rakományt.

Ha nem megfelelő fóliát használunk egy géphez, akkor a gép nem fog megfelelően működni, és a rakomány nem lesz megfelelően rögzítve. Ez balesetveszélyes lehet, és károsíthatja a rakományt és a gépet is.

Ha nem megfelelő fóliát használunk egy raklapfóliázó géphez, akkor előfordulhat, hogy nem lesz hatékony a működés: amikor olyan gépet használunk, ami nem tudja annyira megnyújtani a fóliát, amennyire azt lehetne, akkor a fóliát nem használjuk fel hatékonyan.

Tipp szakértőnktől a megfelelő fólia kiválasztásához:

Olvassuk el a gép használati útmutatóját, hogy megtudjuk, milyen típusú fólia a legmegfelelőbb.

Kérjünk tanácsot egy szakembertől, aki segít kiválasztani a megfelelő fóliát a raklapfóliázó géphez.

Vásároljunk olyan fóliát, ami megfelel a csomagolandó rakomány méretének és súlyának.

A megfelelő fólia kiválasztása fontos a biztonság és a hatékonyság érdekében.

Greenstrech fólia 30 százalékban újrahasznosított anyagból – a környezettudatos vállalkozás

A Greenstrech fólia 30 százalékban újrahasznosított alapanyagból készült streccsfólia.

A vállalat célja, hogy csökkentse a környezetre gyakorolt negatív hatását azáltal, hogy újrahasznosított anyagokat használ fel a termékei gyártásához.

A Greenstrech fólia ugyanolyan erős és tartós, mint a hagyományos streccsfólia. A vállalat szerint minden 1000 méter Greenstrech fólia gyártásával 30 kilogramm műanyag kerül megtakarításra.

A Greenstrech fólia különböző célokra használható, beleértve a rakományok rögzítését, az áruk védelmét és a termékek csomagolását. A fólia széles körben elérhető a vállalkozások számára.

A Greenstrech fólia egy jó példa arra, hogy a vállalkozások hogyan tudnak hozzájárulni a környezet védelméhez azáltal, hogy fenntartható termékeket használnak.

A vállalat termékei segítenek csökkenteni a műanyaghulladék mennyiségét, és fenntarthatóbb jövőt teremtenek.

A gyártó és a felhasználó vállalkozás is környezettudatos

Nem csak a gyártó, a felhasználó vállalkozás is környezettudatos lesz azáltal, hogy Greenstrech fóliát használ.

A Greenstrech fólia használatának számtalan környezetvédelmi előnye van:

Csökkenti a műanyaghulladék mennyiségét: a Greenstrech fólia 30 százalékban újrahasznosított anyagból készül, ami azt jelenti, hogy kevesebb műanyagot kell feldolgozni.

Csökkenti a környezetszennyezést: a Greenstrech fólia gyártása során kevesebb energia és víz szükséges, mint a hagyományos streccsfólia gyártása során.

Kevesebb károsanyag-kibocsátás: a Greenstrech fólia gyártása során kevesebb káros anyag kerül a levegőbe és a vízbe, mint a hagyományos streccsfólia gyártása során.

A Greenstrech fólia használatával a felhasználó vállalkozások hozzájárulhatnak a környezet védelméhez, és fenntarthatóbb jövőt teremthetnek.